StudioGonz Metal Night - The Shiva Hypothesis || Frontline Despair || In Aetherium - zaterdag 9 november 2024 - STUDIOGONZ - Cafe/Podium/Club in Gouda

zaterdag 9 november 2024

StudioGonz Metal Night

The Shiva Hypothesis || Frontline Despair || In Aetherium

StudioGonz organiseert in samenwerking met Obliged Bookings weer een Metal Night met drie geweldige bands!

 Deur open 20:00
StudioGonz Metal Night
StudioGonz

Zaal open: 20:00 uur
Aanvang:
Deur sluit: 00:00 uur

Minimumleeftijd: 14 jaar

Tickets Niet-leden: €10.00
Tickets Niet-leden VVK: €6.66

Tickets Leden: €8.00
Tickets Leden VVK: €3.33

koop tickets
*** The Shiva Hypothesis ***
[Blackened death metal]

The Shiva Hypothesis’s blackened death metal is an intricate combination of extreme metal genres built on a strong foundation of well thought-out lyrical themes drawing from mythological, philosophical and occult theory. Inspired by the 90’s as well as eerie atmospheric touches based on musical traditions from all over the world and the skilful deployment of various vocal styles, creation and destruction take concrete form in a haunting soundscape.

Meer info:
https://theshivahypothesis.com/news 
https://www.facebook.com/theshivahypothesis/ 

*** Frontline Despair ***
[War black metal]

Frontline Despair is een enthousiaste jonge blackmetalhorde uit Tilburg. Ze baseren hun teksten op hetgeen wat tijdens de wereldoorlogen in onze landen en daarbuiten gebeurde. De bombardementen op Rotterdam, de slag bij Verdun. De band graaft zich ook samen met de soldaten in de loopgraven in en tracht naar boven te brengen wat dit met een mens doet.

Meer info:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094317610386 

*** In Aetherium ***
[Avant-Garde Metal]

In Aetherium is begonnen onder de naam IO in’96 en maakte toen symfonische Black metal. Inmiddels is dit geëvolueerd in een mix van stijlen, best beschreven als avantgarde metal. Tekstuele inhoud over de dualiteit in menselijke emoties als hoop, verlies, woede, de dood, leven, lust en liefde worden zowel met cleane vocalen als met grunt bezongen. Dit op een solide basis van ingenieus drumwerk met een krachtige basgitaar, en toetsenpartijen die de muziek dragen. Een gitaar die afwisselen op voorgrond melodisch danwel bombastisch in de achtergrond deelneemt. De nummers zijn met passie voor klassieke muziek Black metal en prog gecomponeerd, en variëren van ingetogen en klein tot bombastisch groot of slopend. Een organisch gearrangeerde samenwerking van verschillende stijlen en instrumenten die je verhalend zullen meevoeren.

In Aetherium is niet in een hokje te plaatsen maar wordt geïnspireerd door onder andere Arcturus, Borknagar, Leprous, Ayreon etc.

Meer info:
http://www.inaetherium.com/ 
https://www.facebook.com/inaetherium 

Facebook event: 
https://fb.me/e/4P1UVFdiM 



StudioGonz, Turfsingel 36, Gouda, NL..


RabobankGOC Erkend LeerbedrijfECABO erkend leerbedrijfCultuurhuis Garenspinnerij
Copyright © 2024 STUDIOGONZ.
Alle rechten voorbehouden.